diumenge, 7 de març del 2010

E.T. L'Extraterrestre

Passam doncs aquests dies a escoltar al pati la música d'E.T. L'Extraterrestre.
Es tracta de la banda sonora d'una pel·lícula de l'any 1982 que va ser coproduïda i dirigida per Steven Spielberg. Conta la història d'Elliott, un al·lot que es fa amic d'un extraterrestre a qui posa per nom E.T., i que intentarà mantenir ocult de la seva mare i del govern amb l'ajuda dels seus germans.

El compositor d'aquesta banda sonora és, una vegada més, John Williams, un autèntic veterà dins els món de les bandes sonores i que hem comentat en alguna ocasió que n'ha fetes d'altres com ara "Tauró", "La guerra de les Galàxies" o "Superman".
Ara que estam a tercer cicle treballant Chopin al màxim, es fàcil entendre que John Williams te influències del Romanticisme i que es noten a les seves composicions.
La pel·lícula d'E.T. va ser guardonada amb un òscar a la millor banda sonora.

Aquí us deixo una sel·lecció d'escenes d'aquesta pel·lícula...



I aquí teniu el tema principal d'E.T. que és quan Elliot i els seus amics emprenen el vol amb les bicis, interpretat per una orquestra dirigida pel propi John Williams...



Vosaltres coneixeu aquest personatge que allarga el coll, d'ulls blaus i que té un cor vermellíssim que s'encen com un caliu? Reconeixeu aquesta música? I... els que han vist la peli... us va agradar?

Hem de pensar en propostes per la següent sel·lecció de la música del pati!.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ami me va agradar molt jorge 6a

Marrameua ha dit...

Hola Jorge, a mí també em va agradar moltíssim!.

Anònim ha dit...

hola jero como e stas
jo cestic molde a soi la amparo
de 4a

Marrameua ha dit...

Hola Amparito!
Molt bé i tu?
Ja em contaràs en tornar què tal les teves vacances de Pasqua.

Que ho passis molt bé!